home  email facebook

Мъже в командировка (1969)

5[1 ]

Съдържание

Три новели със самостоятелен сюжет са обединени от идеята за взаимното уважение и любов между партньорите.

В "ПУЛОВЕРЪТ" съпругът Кирил казва, че отива в командировка. За да го изненада приятно, съпругата Мария решава да му изплете пуловер. Търсейки прежда, тя вижда колата, с която е "заминал" мъжът й, пред непознат дом. Изневярата е очевидна. Но как трябва да реагира тя? Да направи скандал или тактично да премълчи и запази семейството си?

В "ГОСТ" застаряващият финансов инспектор Кантарев се захласва по красивата сервитьорка Данчето. Въображението му започва да рисува сладостни картини от любовната авантюра. Но съдбата му изиграва лоша шега. Младата жена го поканва в дома си. Запознава го с мъжа си и му припомня, че в негово лице е познала бившия си учител, към когоно е запазила най-добри чувства.

В "ЕПИЗОДЪТ" действието се развива на снимачната площадка. Снима се епизод с млада актриса. Нейният приятел, войник, е излязъл от казармата, за да я види за броени часове. Директорът на продукцията Бижев ухажва момичето. Снимат се дубъл след дъбъл, а времето лети и младите не могат да си поговорят. Трогнат от чувствата им, Бижев сам ритва кошницата с котките, необходими за снимането на епизода. Те се разбягват. Най-сетне влюбените ще останат насаме, а Бижев тръгва да търси други котки.

ГЛЕДАЙ

Информация

Година: 1969 [1969-03-21]
Времетраене: 0 мин
Цвят: Черно-бял
Звук: Моно
Жанр:  Комедия
Година: 1969

Допълнителна информация

Снимки

Myje v komandirovka_1969_2.jpg   Myje v komandirovka_1969_3.jpg   Myje v komandirovka_1969_4.jpg   Myje v komandirovka_1969_1.jpg  
Тази страница е посетена 2712 пъти.